Информационный сервис «Полезная ссылка»
скачати реферат, курсовая бесплатно, темы курсовых работ, скачать рефераты, реферати, курсовая скачать бесплатно,
Главная страница  | Каталог  | Про сайт  | Поиск информации  | Заказ информации  | TOP-100  | Каталог «dir.com.ua»  | Контакты  | Реклама на сайте |
Реклама:
  • скачать рефераты
  • рефераты бесплатно
  • курсовые работы скачать
  • диплом
  • диплом скачати
  • дипломи
Все ссылки на статьи, книги, рефераты...
1 Методична система реалізації функцій задач в навчанні планіметрії
         Теоретично й експериментально обгрунтовано методичну систему (цілі, зміст, методи, засоби, організаційні форми) реалізації функцій задач у навчанні планіметрії за умов рівневої диференціації й особистісно-орієнтованого навчання з урахуванням нового освітнього стандарту з математики. Розроблена методика враховує цілі та завдання вивчення геометрії, особливості навчальної діяльності та розв'язування задач, рівні навчальних досягнень, сприяє активізації пізнавальної діяльності учнів. Зазначено, що запропоновані методичні рекомендації та система задач сприяють підвищенню ефективності вивчення курсу планіметрії.
2 Методичні аспекти погодження в наочній стереометрії з практикою теорії комбінацій двох тіл
         Подано обгрунтовані поради щодо якісного виконання наочних проеційних креслень до типових задач шкільного курсу стереометрії.
3 Методичні вимоги до організаційних форм та засобів навчання математики з метою розвитку продуктивного мислення учнів старших класів
         Виділено методичні вимоги до організаційних форм та засобів навчання математики, додержання яких сприяє формуванню та розвитку продуктивного мислення старшокласників.
4 Методологічні засади зображень в аксонометрії. Многогранники
         Обгрунтовано вибір методу зображень стереометричних тіл за умов упровадження в геометрії нових інформаційних технологій навчання. Алгоритмізовано виконання проекційних креслень многогранників.
5 Методологічні засади зображень в аксонометрії. Тіла обертання
         Обгрунтовано основи виконання в ортогональних проекціях вірних і наочних зображень тіл обертання. Майже очевидні проекційні взаємозалежності спонукають до створення тривіальних побудовних алгоритмів.
6 Метрична та ймовірнісна теорія чисел, представлених рядами Остроградського 1-го виду
         Досліджено математичні об'єкти зі складною локальною будовою фрактальних множин, сингулярних мір, недиференційованих функцій, заданих у термінах рядів Остроградського I виду. Досліджено деякі класи замкнених ніде не щільних множин, заданих умовами стосовно елементів їх розвинення в ряд Остроградського. Установлено умови нуль-мірності та додатності міри Лебега множин з цих класів. Проведено порівняння з відповідними твердженнями про міру Лебега множин чисел, заданих умовами стосовно елементів їх розвинення у ланцюговий дріб. Показано принципові відмінності метричної теорії рядів Остроградського та метричної теорії ланцюгових дробів. Вивчено тополого-метричні та фрактальні властивості множини неповних сум і випадкової неповної суми ряду Остроградського I виду. Для випадкової величини з незалежними різницями елементів даного ряду знайдено критерій дискретності (неперервності) розподілу й умови сингулярності канторівського типу. Вивчено диференціальні та фрактальні властивості функції, заданої перетворювачем елементів ряду Остроградського в двійкові цифри.
7 Механотермодифузійна взаємодія тіл з контактно-поверхневими неоднорідностями і дефектами
         Досліджено контактну поведінку деформівних тіл і структур з локальними геометричними нерівностями границь, приповерхневими неоднорідностями та міжфазними дефектами за наявності дифузійних і теплових процесів. Розвинуто математичні моделі механотермодифузійного контакту тіл, що враховують тонкі неоднорідні граничні прошарки, міжконтактні зазори та заповнення їх речовиною. Для вивчення взаємодії тіл за локальної відсутності контакту та дифузійного проникнення газу в зазори розвинуто метод функцій міжконтактних зазорів, що зводить проблему до граничних інтегро-диференціальних рівнянь відносно функцій, визначених на ділянках просвітів. Виявлено низку нових контактно-поверхневих явищ, зумовлених контактними недосконалостями, заповнювачем просвітів і взаємозв'язком деформацій, теплопровідності й дифузії, зокрема, явище контактного разшарування, нестійкість термопружної взаємодії тіл через прошарок рідини, термічне розкриття початково закритих міжфазних тріщин за недосконалого теплового контакту берегів, ефект напрямленості потоків для пар з різних матеріалів, істотний вплив тертя на контактний термоопір ортотропних тіл з регулярним рельєфом.
8 Мінімаксне оцінювання за неповними даними функціоналів від розв'язків крайових задач
         Висвітлено питання побудови мінімаксних середньоквадратичних оцінок для функціоналів залежно від розв'язків крайових задач для еліптичних рівнянь другого порядку та диференціальних рівнянь за спостереженнями, що використовують інформацію про самі розв'язки та про їх похідні. За результатами досліджень задачі мінімаксного оцінювання зведено до спеціальних задач оптимального керування спряженими рівняннями з квадратичними критеріями якості у разі обмежень і без обмежень на керування. Доведено теореми про загальний вигляд мінімаксних оцінок фунціоналів і знайдено похибки оцінювання. Встановлено, що ці оцінки визначаються через розв'язки деяких систем диференціальних або інтегро-диференціальних рівнянь з частинними, або звичайними похідними, для яких доведено їх однозначну розв'язність.
9 Мінімаксні методи оцінювання в лінійних задачах із параметром
         Доведено теореми стосовно вигляду мінімаксних оцінок і похибок мінімаксного оцінювання розв'язків лінійних алгебричних, різницевих, диференціальних рівнянь з параметром, а також теореми щодо властивостей апріорних і апостеріорних мінімаксних оцінок і похибок мінімаксного оцінювання за умов спеціальних обмежень на невідомі функції. Для спеціальних, практично важливих класів функцій одержано конструктивні мінімаксні процедури оцінювання розв'язків у термінах перетворення Фур'є. Відзначено, що одержані результати дослідження доповнюють загальну теорію мінімаксного оцінювання.
10 Мінімальні системи твірних скінченних гіпероктаедральних, мономіальних, метасиметричних та автоматних груп підстановок
         Побудовано мінімальні (за кількістю елементів) системи твірних гіпероктаедральних, мономіальних і метасиметричних груп. Встановлено, що гіпероктаедральні, мономіальні та метасиметричні рангу 2 групи є 2-породженими. Отримано верхні оцінки для діаметрів графів Келі даних груп відносно побудованих двохелементних систем твірних. Одержані результати застосовано для дослідження систем твірних груп автоматичних підставок, які діють на множинах слів фіксованої довжини та всіх слів над даним алфавітом. Доведено нескінченну породжуваність основних груп автоматних підстановок, які, в свою чергу, діють на множині всіх слів над даним алфавітом. Виправлено помилки у раніше опублікованих доведеннях.
11 Мінорантні методи глобальної стохастичної оптимізації
         У науковий обіг введено нове поняття стохастичної міноранти як джерела глобальної інформації про неопуклу задачу стохастичного програмування та як глобальний аналог похідної за напрямками та інших локальних апроксимацій негладких функцій. Удосконалено числення стохастичних мінорант для функцій мінімуму та максимуму, а також математичного очікування та ймовірності, що є узагальненням числення стохастичних градієнтів в опуклому стохастичному програмуванні. Побудовано міноранти для функцій математичного очікування з мірою, що залежить від детермінованих змінних. Сформульовано нові мінорантні оцінки оптимальних значень задач стохастичного програмування на підставі стохастичних мінорант цільової функції, що узагальнюють Ліпшіцеві оцінки й оцінки за методом переставної релаксації. Обгрунтовано стохастичні аналоги методів Піявського та гілок і меж для розв'язання задач стохастичної глобальної оптимізації. Розроблено методику оптимізації надійності (середнього часу існування) стохастичної мережі за обмеження на вартість резервних елементів. Запропоновано методику оптимального розміщення сервісних центрів за умов випадково розподіленого попиту на послуги на основі розв'язання відповідних неопуклих задач стохастичного програмування за допомогою мінорантних методів.
12 Міри на просторі узагальнених функцій над полем p-адичних чисел
         Побудовано та досліджено деякі класи мір на функціональних просторах над полем p-адичних чисел як природних неархімедових аналогів мір, які відіграють важливу роль у моделях евклідової квантової теорії поля. Запропоновано використання як аналога оператора Лапласа еліптичного псевдодиференціального оператора, який визначається за допомогою анізотропної квадратичної форми над полем p-адичних чисел. Завершено вивчення властивостей функції Гріна даного оператора, за допомогою якої визначено гауссову міру на просторі узагальнених функцій Шварца - Брюа, зосередженій на множині, значно меншій ніж весь простір. Визначено еліптичний псевдодиференціальний оператор, який запропоновано розглядати як p-адичний аналог оператора Лапласа в обмежній області з умовами Діріхле на границі, і відповідну гауссову міру на просторі узагальнених функцій. Введено поняття степеня Віка елемента простору узагальнених функцій Шварца-Брюа. Побудовано поліноми, а також експоненціальні та тригонометричні функції від елементів даного простору. Визначено негауссову міру на просторі узагальнених функцій Шварца - Брюа, що є природним неархімедовим аналогом моделі поля з поліноміальною взаємодією в обмеженій області. Запропоновано p-адичний аналог функцій Швінгера стану напів-Діріхле, що відповідає мірі з взаємодією в обмеженій області. Доведено її невід'ємність та монотонне зростання під час збільшення розмірів області. Для вивчення функцій Швінгера створено новий спосіб дискретизації, аналогічний класичному методу граткової апроксимації.
13 Міцність і коливання коробчастих оболонок, в тому числі при наявності прямолінійних дефектів
         Побудовано функцію та матрицю Гріна двовимірної крайової задачі, яка описує відповідно тільки згин або тільки плоский напружений стан пластин (НДС) нескінченної коробчастої оболонки прямокутного профілю під час дії довільного статичного навантаження. Одержано ефективні наближені розв'язки задач про напружено-деформований стан даної оболонки з тріщиною, що паралельна або перпендикулярна до ребер оболонки. Побудовано та досліджено залежність коефіцієнта інтенсивності напружень від геометричних параметрів конструкції. Одержано ефективні наближені розв'язки задач про НДС нескінченної коробчастої оболонки прямокутного профілю з двома прямолінійними тонкими, абсолютно жорсткими включеннями, які паралельні або перпендикулярні до ребер і симетрично розташовані на протилежних пластинах оболонки. Вивчено залежність осідання включень від геометричних параметрів оболонки. Одержано точні розв'язки задач про змушені гармонічні коливання квадратної рами та коробчастої оболонки квадратного профілю. Знайдено власні та резонансні частоти коливань. Побудовано дисперсійні криві.
14 Многоелементна задача Карлемана та її застосування до диференціальних рівнянь
         Дисертацію присвячено розвитку методу спряження аналітичних функцій з метою його застосування для конструктивної побудови розв'язків окремих класів диференціальних рівнянь. Відзначено, що лінійні диференціальні рівняння n-го порядку з поліноміальними та експоненціальними коефіцієнтами спеціальної структури зведено до багатоелементної задачі Карлемана в смузі, а диференціально-різницеві рівняння - до матричної задачі Карлемана в кільці. Для розв'язання задачі Карлемана застосовано результати досліджень Ю.Й. Черського, П.В. Керекеші, М.Я. Тихоненка. Одержано низку нових результатів щодо теорії лінійних диференціальних рівнянь. Виділено класи диференціальних рівнянь n-го порядку, розв'язки яких побудовано в явному вигляді. Отримано точний розв'язок для окремих класів лінійних диференціальних рівнянь з поліноміальними та експоненціальними коефіцієнтами. Запропоновано алгоритм наближеного розв'язання для даного типу рівнянь, який базується на методі Бубнова - Гальоркіна. Досліджено розв'язок одного типу лінійних диференціальних рівнянь з осцилюючими коефіцієнтами. Розглянуто систему двох нескінченних систем "плавного переходу", що зводиться до задачі Карлемана для двох пар функцій. Побудовано точний розв'язок даної системи.
15 Модальність зображень впорядкованих множин
         Вивчено розмірності скінченного типу зображень частково впорядкованих множин, зокрема нескінченного зображувального типу, які для фіксованої розмірності мають скінченну кількість неізоморфних зображень даної розмірності. Визначено критерій скінченності типу розмірності зображення множин, розмірність яких має скінченний тип, коли форма Тітса на кожній меншій розмірності додатня. Доведено критерій існування нерозкладних зображень в розмірностях скінченного типу зображень частково впорядкованих множин, у яких існує нерозкладне зображення у випадку, коли форма Тітса дорівнює одиниці на векторі даної розмірності. Відзначено, що нерозкладне зображення єдине і його орбіта відкрита в просторі всіх зображень даної розмірності. Обчислено всі точні нерозкладні зображення "критичних" частково впорядкованих множин, розмірності яких мають скінченний тип. Розглянуто програму для машинної перевірки певних числових та функціональних характеристик частково впорядкованих множин.
16 Моделирование процессов устойчивого гребневого блокирования атмосферного влагооборота над Атлантико-Европейским сектором в современных циркуляционных условиях
         Розглядаються умови переходу стаціонарних хвиль Росбі у солітон Росбі. Результати проведених чисельних експериментів дозволяють визначити географічну локалізацію районів з аномальним атмосферним вологооборотом, що притаманний процесу стійкого блокування зонального перенесення.         Рассматриваются условия перехода стационарных волн Росби в солитон Росби. Результаты проведенных численных экспериментов позволяют определить географическую локализацию районов с аномальным атмосферным влагооборотом, который характерен для процесса устойчивого блокирования зонального переноса.         The transition conditions of the stationary Rosby waves into Rosby soliton are examined. The results of carried out numeral experiments allow to define geographical localization of regions with anomalous atmospheric moisture circulation, which is typical for the stable blocking process of zonal transfer.
17 Моделі барицентричного усереднення та методи відновлення гармонічних функцій
: автореф. дис... канд. техн. наук: 01.05.02 [Електронний ресурс] / Павло Михайлович Зуб; Харківський національний ун-т радіоелектроніки. — Х., 2007. — 19 с. — укp.
18 Моделі і методи оптимального послідовно-паралельного упорядкування робіт у системах з неідентичними об'єктами
         Наведено результати дослідження послідовно-паралельних процесів, базовою моделлю яких є модель оптимального упорядкування і призначення робіт у дворівневій системі, що представлена однією машиною на першому рівні і кількома паралельними неідентичними машинами на другому. Оптимізаційні задачі, що формулюються з залученням даної моделі, складають новий клас узагальнень про призначення та основоположних задач теорії розкладів. Зазначено, що необхідність їх розв'язання викликана широким колом питань ефективної організації транспортного процесу. Запропоновано підхід до розв'язання узагальнень задачі про призначення, що базується на ідеї послідовної побудови локальних оптимальних рішень в підматрицях вхідної матриці призначень. Надано обгрунтування алгоритмам розв'язання задач послідовно-паралельного упорядкування, наведено докази їх коректності з гарантованою оцінкою часу розв'язання кожної задачі.
19 Моделі і методи паралельного упорядкування
         Обгрунтовано метод аналізу орграфів, який дозволяє отримувати оцінки параметрів паралельних упорядкувань. За результатами запропонованого методу розроблено нові алгоритми побудови паралельних оптимальних упорядкувань. Удосконалено шляхи розв'язання задачі паралельного упорядкування у разі фіксованого значення одного з параметрів. Визначено умови існування паралельного упорядкування, що задовольняє директивні терміни. Подальшого розвитку набуло дослідження узагальненої задачі паралельного упорядкування з додатковими обмеженнями.
20 Моделі і методи узагальненої оптимізації лінійних систем з розподіленими параметрами
         Для моделей, що описуються рівняннями псевдопараболічного, псевдогіперболічного типів і рівняннями С.Л.Соболєва, побудовано теорію узагальненої оптимізації та необхідні числові методи. Для указаних моделей отримано апріорні оцінки з негативними нормами. Доведено теореми узагальненого розв'язання граничних задач. Знайдено явний вигляд градієнта та досліджено гладкість функціонала якості в задачі оптимізації з загальними керуючою функцією та функціоналом, що дає можливість застосовувати градієнтні наближені методи. Вивчено питання збіжності та обчислювальної стійкості наближених методів оптимізації градієнтного типу. Побудовано аналоги методу Гальоркіна для наближеного розв'язання псевдопараболічних і псевдогіперболічних граничних задач, а також доведено їх сильну збіжність.
21 Моделі та ефективні методи організації циклічних процесів в класі задач типу комівояжера
         Для розв'язання класу задач, які утворюють проблему комівояжера, набув подальшого розвитку метод оптимального упорядкування, що реалізує схему ітераційного покращення допустимої послідовності довжини r - 1 і переходу до послідовності довжини r. Уперше з метою підвищення точності розв'язання задач комівояжера (ЗК) з матрицею вартостей, що не містить будь-яких обмежень на її елементи, розроблено ефективні методи з вбудованими процедурами локального пошуку, які обмежують значення функції цілі на кожній ітерації. За результатами вивчення властивостей ЗК уперше знайдено ефективно-розв'язуваний частковий випадок задачі складання конвеєрного розкладу для безперервно виконуваних робіт. Розроблено ефективний точний метод оптимального упорядкування даних робіт у конвеєрній задачі з матрицею тривалостей, упорякованій за рядками. Відзначено, що цей метод за швидкодією та обсягом пам'яті, що використовується, є кращим за відомі методи.
22 Моделі та методи розрахунку напруженого стану структурно-неоднорідних конструкційних елементів з негладкими межами поділу матеріалів
         Розроблено методи розв'язування плоскої та антиплоскої задач теорії пружності для ізотропних та анізотропних тіл з кутовим включенням. Запропоновано підхід до аналізу термонапруженого стану ізотропних та анізотропних пластин з кутовими включеннями. Розглянуто методи дослідження напруженого та термонапруженого стану тривимірних тіл з негладкими включеннями, термоелектронапруженого стану поблизу особливих ліній рухомих меж поділу електропровідних середовищ. Виявлено ефекти зв'язності механічних, температурних та полів електричного потенціалу поблизу рухомих границь поділу середовищ. Запропоновано нові математичні методи побудови розв'язків задачі спряження аналітичних функцій у двовимірних та афінно перетворених двовимірних областях з кусково-гладкими межами поділу, задачі спряження гармонічних функцій та розв'язків рівняння Ламе у тривимірних областях з негладкими межами поділу, а також задачі спряження розв'язків хвильового рівняння Ламе у тривимірних областях з негладкими межами поділу.
23 Моделі, методи і алгоритми в задачах евклідової комбінаторної оптимізації
         Досліджено опуклі оболонки областей визначення оптимізаційних задач, моделями яких є задачі евклідової оптимізації на переставних множинах. Визначено незвідні системи лінійних обмежень загального переставного і загального поліпереставного багатогранників та їх нові властивості. Одержано нові властивості переставного багатогранника. Викладено новий метод точного розв'язування задачі мінімізації зваженої довжини зв'язуючої сітки при лінійному розташуванні прямокутних елементів, розроблено алгоритм його реалізації на ПЕОМ.
24 Модель і методи побудови розкладів автоматизованих виробничих систем в умовах портфелю замовлень, що змінюється
         На підставі виробничо-часового подання, введених спеціальних операцій з перетворення виробничо-часових графів запропоновано графову модель роботи автоматизованої виробничої системи (АВС), що дозволяє будувати виробничі розклади за умов портфеля замовлень, що змінюється. Удосконалено методи вирішення задачі побудови виробничих розкладів для розгляду взаємодії основного та допоміжного обладнання з управління АВС і урахуванням реальних виробничих обмежень, а також планування АВС, який дозволяє враховувати паралельне обслуговування замовлень для багатопроцесорних ліній та ділянок.
25 Моделювання випадкових процесів та полів із даною точністю та надійністю
         Для квадратично-гаууссових випадкових процесів знайдено нові оцінки розподілу супремумів, що покращують відмі. Запропоновано метод моделювання гауссового випадкового процесу, якого розглянуто як сигнал "на вході" деякої системи (фільтра), для нього побудовано модель, яка забезпечує надійність та точність "входу" та "виходу" системи.
26 Моделювання нелінійної повзучості неосесиметричних оболонок обертання при статичній, динамічній і радіаційній дії
         Розглянуто постановку початково-крайової задачі невісесиметричної повзучості тонких оболонок обертання. Розв'язок задачі отримано за допомогою методу скінченних елементів у сполученні зі схемами крокового інтегрування початкових задач за часом. Значну увагу приділено тестовим прикладам, в яких встановлено достовірність числових результатів у ході порівняння з аналітичними та експериментальними даними. За допомогою створених програмних засобів розв'язано задачі повзучості тонких невісесиметричних оболонок обертання, деформованих під дією статичних або циклічнозмінних навантажень.
27 Моделювання процесів суперкавітації
         Експериментально досліджено рух моделей у воді зі швидкостями до 1400 м/с, а також нестаціонарні процеси формування суперкаверн під час входження моделей у воду. Розроблено комплекс програм комп'ютерного моделювання нестаціонарних процесів суперкавітації: реакцію суперкаверн на змінювання тиску у воді, автоколивання та керування кавернами, що вентилюються, динаміку суперкавітуючих моделей та ін. Вивчено динамічні властивості плоскої та вісесиметричної газонаповненої суперкаверн, а також стійкість плоскої суперкаверни, що вентилюється, в безмежному потоці та у вільному струмені. Запропоновано метод розрахунку довжини та форми плоских нестаціонарних природних суперкаверн і тих, що вентилюються, на основі лінеаризованих кавітаційних схем. Теоретично й експериментально досліджено ряд відомих і нових методів керування суперкавітаційними течіями: регулювання піддуву газу до каверни, кавітатори змінної геометрії, що обтікаються нерівномірними та неоднорідними потоками. Обгрунтовано й експериментально підтверджено можливість захоплення газу суперкаверни з газорідинного бульбашкового потоку, розроблено теоретичну модель захоплення.
28 Моделювання складних процесів циклічного деформування матеріалів
         Дисертація присвячена моделюванню складних процесів циклічного деформування матеріалів. На основі досліджених закономірностей непружного деформування матеріалів, нечутливих і чутливих до швидкості деформації, розроблені варіанти ендохронних теорій пластичності і в'язкопластичності для прогнозування непропорційного циклічного навантажування елементів конструкцій. Обгрунтовані системи базових експериментів і відпрацьовані розрахунково-експериментальні методики для конкретизації визначальних співвідношень. З використанням вищезазначених рівнянь стану розв'язані задачі про деформування ряду матеріалів для різних траєкторій в просторах деформацій, пластичних деформацій і напружень. Виявлений істотний вплив амплітуди і форми траєкторії пластичних деформацій, історії пластичних деформацій та їх швидкостей на складні процеси циклічного навантажування матеріалів. Визначені області застосування запропонованих ендохронних теорій та відмічені їх переваги перед існуючими підходами.
29 Моделювання та аналіз механічної поведінки деформівних тіл за охолодження після витримки при високотемпературному відпалі
         Запропоновано розрахункову модель наближеного визначення параметрів квазістатичної термомеханічної поведінки деформівних тіл під час охолодження після витримки за процесу високотемпературного відпалу. Модель грунтується на теоріях теплопровідності для нестаціонарного теплового процесу та неізотермічного пружно-пластичної плинності з ізотропно-кінематичним зміцненням, які дають змогу врахувати для матеріалів, що не зазнають фазових перетворень, істотну температурну залежність фізико-механічних властивостей та анізотропне зміцнення за наявності початкових локальних розподілів температури (з областями підвищених температур) і напружень (наявних у кінці етапу витримки). Побудовано методику наближеного розв'язування одержаних задач, яка базується на варіаційних формулюваннях, покрокових апроксимаціях, ітераційних схемах і методі скінченних елементів. Базуючись на запропонованій методиці, розроблено програмний комплекс для розрахунку параметрів двовимірних температурних і механічних полів, зокрема, залишкових напружень, у термочутливих тілах довільної конфігурації (з межею Ліпшіца) у разі охолодження за умов конвективного теплообміну. Одержано розв'язки нових задач про поточний і залишковий температурний і напружений стани термочутливого циліндричного тіла за загального або локального відпалу для різних наближень опису зміцнювальних властивостей матеріалу та способів охолодження. Виявлено закономірності механічної поведінки такого тіла від характеру зміцнення, інтенсивності охолодження, локальності температурного поля витримки.
30 Моделювання та оптимізація динамічних об'єктів і процесів на основі зміщених диференціальних перетворень
         Уперше за допомогою зміщених дифенціальних перетворень одержано модель процесів багатокритеріального керування динамічними об'єктами, що дає змогу виконати динамічну векторну оптимізацію шляхом розв'язку системи кінцевих рівнянь відносно параметрів керуючих змінних.
31 Модифіковані методи типу Гаусса - Ньютона розв'язування систем нелінійних рівнянь в сенсі найменших квардатів
         Для випадків нульової та малої нев'язки сформульовано та доведено теореми типу Коші про збіжність методів та їх різницевих аналогів. Обгрунтовано новий підхід до розв'язування систем рівнянь і нерівностей, що приводить вихідну задачу до послідовності задач безумовної мінімізації та надає можливість застосовувати запропоновані методи. Проведено числовий експеримент на тестових і практичних задачах з розділів систем рівнянь, задач наближення даних і задач математичного програмування.
32 Модулярні зображення скінченних p-груп над комутативними локальними кільцями та їх застосуваннями в теорії лінійних груп
: Автореф. дис... канд. фіз.-мат. наук [Електронний ресурс] / О.А. Тилищак; НАН України. Ін-т математики. — К., 2002. — 15 с. — укp.
33 Моногенні функції в крайових задачах для рівнянь еліптичного типу з виродженням на осі
         Розглянуто алгебрично-аналітичний метод дослідження просторових потенціальних полів з осьовою симетрією за допомогою моногенних функцій, які набувають значення в деякій нескінченновимірній комутативній банаховій алгебрі, що дає часткове розв'язання окресленої М.Лаврентьєвим проблеми розробки методів дослідження просторових потенціальних полів, аналогічних методам теорії аналітичних функцій комплексної змінної. Розроблено функціонально-аналітичний метод розв'язання крайових задач в меридіанній площині просторового потенціального поля з осьовою симетрією, що дозволив редукувати задачі Діріхле для вісесиметричного потенціалу та функції течії Стокса до інтегральних рівнянь Фредгольма другого роду. Узагальнено теорію Ф.Нетера сингулярних інтегральних рівнянь та встановлено загальні результати про стійкість властивостей нетеровості та індексу операторів у неповних топологічних векторних просторах.
34 Морсівські відображення поверхонь
: Автореф. дис... канд. фіз.-мат. наук: 01.01.04 [Електронний ресурс] / С.І. Максименко; Харк. нац. ун-т ім. В.Н.Каразіна. — Х., 2000. — 15 с. — укp.
35 Мультиплікатори Фур'є в просторах Харді в трубчастих областях над відкритими конусами та деякі питання теорії апроксимації
: Автореф. дис... канд. фіз.-мат. наук: 01.01.01 [Електронний ресурс] / О.В. Товстоліс; НАН України. Ін-т прикл. математики і механіки. — Донецьк, 1998. — 20 с. — укp.
36 Наближені методи розв'язування абстрактної задачі Коші
         Досліджено точність методів без насичення точності для дискретизації абстрактної задачі Коші. У випадку скінченної гладкості початкового вектора для рівнянь I та II порядків у гільбертовому просторі з самоспряженим додатно визначеним сталим оператором одержано нові інтегральні оцінки швидкості збіжності методу перетворення Келі і доведено їх майже (з точністю до логарифма) непокращуваність за порядком. Показано, що за аналітичного початкового вектора метод перетворення Келі є експоненціально збіжним, а оцінка його точності - непокращуваною за порядком. Побудовано паралельний алгоритм розв'язування задачі Коші для лінійного диференціального рівняння першого порядку зі змінним оператором зі сталою областю визначення. Знайдено апріорні оцінки точності методу, якщо оператор сильно позитивний у банаховім або самоспряжений додатно визначений у гільбертовому просторах. Досліджено стійкість розв'язків та виконано числову реалізацію алгоритму.
37 Наближення (psi, beta)-диференційовних функцій тригонометричними поліномами
         Досліджено питання наближення (psi, beta)-диференційовних функцій тригонометричними поліномами з певним вибором гармонік.
38 Наближення алгебраїчними многочленами деяких класів диференційованих функцій
: Автореф. дис... канд. фіз.-мат. наук: 01.01.01 [Електронний ресурс] / О.М. Коган; Ін-т приклад. математики і механіки НАН України. — Донецьк, 2001. — 16 с. — укp.
39 Наближення гармонійними та бігармонійними інтегралами Пуассона на класах (psi, beta)-диференційовних функцій
: Автореф. дис... канд. фіз.-мат. наук.: 01.01.01 [Електронний ресурс] / К.М. Жигалло; НАН України. Ін-т математики. — К., 2003. — 19 с. — укp.
40 Наближення гіпергеометричних функцій Лаурічелли гіллястими ланцюговими дробами
         Визначено ознаки збіжності гіллястих ланцюгових дробів, у які розвиваються відношення гіпергеометричних функцій Лаурічелли. Досліджено області збіжності та рівномірної збіжності даних дробів, знайдено оцінки похибок апроксимацій їх похідними дробами. Вперше встановлено багатовимірний аналог теореми Ньорлунда про збіжність та відповідність неперервного дробу, в який розвивається відношення функцій Гауса. Доведено збіжність гіллястого ланцюгового дробу типу Ньорлунда до функції, що є аналітичним продовженням відношення функцій Лаурічелли.
41 Наближення голоморфних функцій багатьох змінних в полікрузі та в одиничній кулі в Cm
         Виведено залежність між величинами норм мультиплікаторів кратних рядів Тейлора, згрупованих в ряди за однорідними многочленами та величинами норм таких самих мультиплікаторів однократних рядів Тейлора голоморфних функцій відповідно декількох та однієї змінної.
42 Наближення неперевних періодичних функцій сумами Валле - Пуссена
: Автореф. дис... канд. фіз.-мат. наук: 01.01.01 [Електронний ресурс] / С.О. Чайченко; НАН України. Ін-т математики. — К., 2003. — 20 с. — укp.
43 Наближення операторами Валле - Пуссена функцій, визначених на дійсній осі
: Автореф. дис... канд. фіз.-мат. наук: 01.01.01 [Електронний ресурс] / Є.С. Сілін; НАН України. Ін-т математики. — К., 2006. — 20 с. — укp.
44 Наближення phi-інтегралів функцій, заданих на дійсній осі
: Автореф. дис... канд. фіз.-мат. наук: 01.01.01 [Електронний ресурс] / І.В. Соколенко; НАН України. Ін-т математики. — К., 2005. — 20 с. — укp.
45 Набліження функцій поліномами у просторі Lp, o
: автореф. дис... канд. фіз.-мат. наук: 01.01.01 [Електронний ресурс] / Юрій Сергійович Коломойцев; НАН України; Інститут прикладної математики і механіки. — Донецьк, 2007. — 17 с. — укp.
46 Навчальна практика як засіб реалізації прикладної спрямованості навчання математики в основній школі
         Науково обгрунтовано методичну систему організації та проведення навчальної практики з математики в основній школі (у межах щорічної навчальної практики учнів V - VIII класів). Розроблено теоретичну модель змісту практики та методичні засади педагогічного управління даним видом навчально-пізнавальної діяльності школярів, а також орієнтовану програму й інші компоненти навчально-методичного забезпечення, які можуть використовуватися вчителями математики під час основного навчального процесу (методичні рекомендації щодо планування та проведення практикумів з техніки обчислювань, модулювання просторових фігур, проведення вимірювальних робіт на місцевості, навчально-практичних занять інтегрованого характеру, лабораторних робіт і предметних екскурсій). Значне місце у розробленому змісті практики належить використанню комп'ютерних технологій навчання. Теоретично обгрунтовано та практично підтверджено вплив навчальної практики на формування практичних компетентностей, інтересу учнів до математики та впевненості в її використанні.
47 Навчання молодших школярів розв'язувати математичні завдання підвищеної складності
         Запропоновано науково обгрунтовану систему математичних задач підвищеної складності та методичну систему навчання учнів початкових класів розв'язуванню даних задач. Уточнено зміст поняття "задача підвищеної складності". Досліджено розумові можливості молодших школярів, які проявляються під час розв'язування різних видів завдань підвищеної складності. Розроблено методичні основи розвиваючого навчання молодших школярів за умов диференціації навчання математики. Запропонована методика істотно підвищила загальний рівень знань учнів з математики, продуктивність розумової діяльності учнів, сприяла формуванню стійкого пізнавального інтересу.
48 Найкраща рівномірна апроксимація неперервного компактнозначного відображення множинами неперервних однозначних відображень
         Досліджено задачі найкращої рівномірної апроксимації неперервного компактнозначного відображення множинами неперервних однозначних відображень. Доведено теореми існування та єдиності елемента найкращого рівномірного наближення неперервного компактнозначного відображення множинами неперервних однозначних відображень, встановлено необхідні, достатні умови та критерії цього елемента. Знайдено співвідношення двоїстості, які зводять дану задачу до двоїстих задач на обчислення верхньої межі у просторах EX* та EC*(S, X). Для розв'язання задачі найкращої рівномірної апроксимації неперервного компактнозначного відображення скінченновимірним чебишовським підпростором однозначних неперервних відображень модифіковано метод січної площини та узагальнено алгоритм Ремеза. Одержано двосторонні оцінки збіжності побудованих алгоритмів, які можна використати для відшукання найкращого наближення з наперед заданою точністю.
49 Найкращі тригонометричні наближення класів періодичних функцій багатьох змінних
: Автореф. дис... канд. фіз.-мат. наук: 01.01.01 [Електронний ресурс] / С.А. Стасюк; НАН України. Ін-т математики. — К., 2003. — 20 с. — укp.
50 Накопичений остаточний напружено-деформований стан взаємодіючих із ударом тіл обертання
         Досліджено закономірності й особливості утворювання та накопичення остаточних (залишкових) деформацій, напружень і переміщень у вісесиметричних або майже вісесиметричних системах пружнопластичних тіл обертання за умов їх циклічно-ударної взаємодії. Запропоновано методику розрахунку напружено-деформованого стану (НДС) елементів систем з метою дослідження нестаціонарних хвильових процесів і наступних сталих НДС таких систем. Методика базується на механіко-математичній моделі, яка враховує просторовий нестаціонарний хвильовий пружно-пластичний характер поля переміщень, ударну контактну взаємодію елементів, можливу асиметрію системи, а також на методі Уілкінса з використанням програмованої штучної в'язкості для одержання відповідного сталого стану. Вивчено етапи, фактори й умови формування залишкових НДС під час одного циклу взаємодії та за умов багатьох (до 100-а) циклів. З'ясовано вплив на НДС різноманітних параметрів систем.

Ссылки 27501 - 27550 из 43354
<<< Предыдущие || Следующие >>>

Все документы: ссылки, рефераты, авторефераты диссертаций, аналитические статьи, статистические данные
| 1-50 | 51-100 | 101-150 | 151-200 | 201-250 | 251-300 | 301-350 | 351-400 | 401-450 | 451-500 | 501-550 | 551-600 | 601-650 | 651-700 | 701-750 | 751-800 | 801-850 | 851-900 | 901-950 | 951-1000 | 1001-1050 | 1051-1100 | 1101-1150 | 1151-1200 | 1201-1250 | 1251-1300 | 1301-1350 | 1351-1400 | 1401-1450 | 1451-1500 | 1501-1550 | 1551-1600 | 1601-1650 | 1651-1700 | 1701-1750 | 1751-1800 | 1801-1850 | 1851-1900 | 1901-1950 | 1951-2000 | 2001-2050 | 2051-2100 | 2101-2150 | 2151-2200 | 2201-2250 | 2251-2300 | 2301-2350 | 2351-2400 | 2401-2450 | 2451-2500 | 2501-2550 | 2551-2600 | 2601-2650 | 2651-2700 | 2701-2750 | 2751-2800 | 2801-2850 | 2851-2900 | 2901-2950 | 2951-3000 | 3001-3050 | 3051-3100 | 3101-3150 | 3151-3200 | 3201-3250 | 3251-3300 | 3301-3350 | 3351-3400 | 3401-3450 | 3451-3500 | 3501-3550 | 3551-3600 | 3601-3650 | 3651-3700 | 3701-3750 | 3751-3800 | 3801-3850 | 3851-3900 | 3901-3950 | 3951-4000 | 4001-4050 | 4051-4100 | 4101-4150 | 4151-4200 | 4201-4250 | 4251-4300 | 4301-4350 | 4351-4400 | 4401-4450 | 4451-4500 | 4501-4550 | 4551-4600 | 4601-4650 | 4651-4700 | 4701-4750 | 4751-4800 | 4801-4850 | 4851-4900 | 4901-4950 | 4951-5000 | 5001-5050 | 5051-5100 | 5101-5150 | 5151-5200 | 5201-5250 | 5251-5300 | 5301-5350 | 5351-5400 | 5401-5450 | 5451-5500 | 5501-5550 | 5551-5600 | 5601-5650 | 5651-5700 | 5701-5750 | 5751-5800 | 5801-5850 | 5851-5900 | 5901-5950 | 5951-6000 | 6001-6050 | 6051-6100 | 6101-6150 | 6151-6200 | 6201-6250 | 6251-6300 | 6301-6350 | 6351-6400 | 6401-6450 | 6451-6500 | 6501-6550 | 6551-6600 | 6601-6650 | 6651-6700 | 6701-6750 | 6751-6800 | 6801-6850 | 6851-6900 | 6901-6950 | 6951-7000 | 7001-7050 | 7051-7100 | 7101-7150 | 7151-7200 | 7201-7250 | 7251-7300 | 7301-7350 | 7351-7400 | 7401-7450 | 7451-7500 | 7501-7550 | 7551-7600 | 7601-7650 | 7651-7700 | 7701-7750 | 7751-7800 | 7801-7850 | 7851-7900 | 7901-7950 | 7951-8000 | 8001-8050 | 8051-8100 | 8101-8150 | 8151-8200 | 8201-8250 | 8251-8300 | 8301-8350 | 8351-8400 | 8401-8450 | 8451-8500 | 8501-8550 | 8551-8600 | 8601-8650 | 8651-8700 | 8701-8750 | 8751-8800 | 8801-8850 | 8851-8900 | 8901-8950 | 8951-9000 | 9001-9050 | 9051-9100 | 9101-9150 | 9151-9200 | 9201-9250 | 9251-9300 | 9301-9350 | 9351-9400 | 9401-9450 | 9451-9500 | 9501-9550 | 9551-9600 | 9601-9650 | 9651-9700 | 9701-9750 | 9751-9800 | 9801-9850 | 9851-9900 | 9901-9950 | 9951-10000 | 10001-10050 | 10051-10100 | 10101-10150 | 10151-10200 | 10201-10250 | 10251-10300 | 10301-10350 | 10351-10400 | 10401-10450 | 10451-10500 | 10501-10550 | 10551-10600 | 10601-10650 | 10651-10700 | 10701-10750 | 10751-10800 | 10801-10850 | 10851-10900 | 10901-10950 | 10951-11000 | 11001-11050 | 11051-11100 | 11101-11150 | 11151-11200 | 11201-11250 | 11251-11300 | 11301-11350 | 11351-11400 | 11401-11450 | 11451-11500 | 11501-11550 | 11551-11600 | 11601-11650 | 11651-11700 | 11701-11750 | 11751-11800 | 11801-11850 | 11851-11900 | 11901-11950 | 11951-12000 | 12001-12050 | 12051-12100 | 12101-12150 | 12151-12200 | 12201-12250 | 12251-12300 | 12301-12350 | 12351-12400 | 12401-12450 | 12451-12500 | 12501-12550 | 12551-12600 | 12601-12650 | 12651-12700 | 12701-12750 | 12751-12800 | 12801-12850 | 12851-12900 | 12901-12950 | 12951-13000 | 13001-13050 | 13051-13100 | 13101-13150 | 13151-13200 | 13201-13250 | 13251-13300 | 13301-13350 | 13351-13400 | 13401-13450 | 13451-13500 | 13501-13550 | 13551-13600 | 13601-13650 | 13651-13700 | 13701-13750 | 13751-13800 | 13801-13850 | 13851-13900 | 13901-13950 | 13951-14000 | 14001-14050 | 14051-14100 | 14101-14150 | 14151-14200 | 14201-14250 | 14251-14300 | 14301-14350 | 14351-14400 | 14401-14450 | 14451-14500 | 14501-14550 | 14551-14600 | 14601-14650 | 14651-14700 | 14701-14750 | 14751-14800 | 14801-14850 | 14851-14900 | 14901-14950 | 14951-15000 | 15001-15050 | 15051-15100 | 15101-15150 | 15151-15200 | 15201-15250 | 15251-15300 | 15301-15350 | 15351-15400 | 15401-15450 | 15451-15500 | 15501-15550 | 15551-15600 | 15601-15650 | 15651-15700 | 15701-15750 | 15751-15800 | 15801-15850 | 15851-15900 | 15901-15950 | 15951-16000 | 16001-16050 | 16051-16100 | 16101-16150 | 16151-16200 | 16201-16250 | 16251-16300 | 16301-16350 | 16351-16400 | 16401-16450 | 16451-16500 | 16501-16550 | 16551-16600 | 16601-16650 | 16651-16700 | 16701-16750 | 16751-16800 | 16801-16850 | 16851-16900 | 16901-16950 | 16951-17000 | 17001-17050 | 17051-17100 | 17101-17150 | 17151-17200 | 17201-17250 | 17251-17300 | 17301-17350 | 17351-17400 | 17401-17450 | 17451-17500 | 17501-17550 | 17551-17600 | 17601-17650 | 17651-17700 | 17701-17750 | 17751-17800 | 17801-17850 | 17851-17900 | 17901-17950 | 17951-18000 | 18001-18050 | 18051-18100 | 18101-18150 | 18151-18200 | 18201-18250 | 18251-18300 | 18301-18350 | 18351-18400 | 18401-18450 | 18451-18500 | 18501-18550 | 18551-18600 | 18601-18650 | 18651-18700 | 18701-18750 | 18751-18800 | 18801-18850 | 18851-18900 | 18901-18950 | 18951-19000 | 19001-19050 | 19051-19100 | 19101-19150 | 19151-19200 | 19201-19250 | 19251-19300 | 19301-19350 | 19351-19400 | 19401-19450 | 19451-19500 | 19501-19550 | 19551-19600 | 19601-19650 | 19651-19700 | 19701-19750 | 19751-19800 | 19801-19850 | 19851-19900 | 19901-19950 | 19951-20000 | 20001-20050 | 20051-20100 | 20101-20150 | 20151-20200 | 20201-20250 | 20251-20300 | 20301-20350 | 20351-20400 | 20401-20450 | 20451-20500 | 20501-20550 | 20551-20600 | 20601-20650 | 20651-20700 | 20701-20750 | 20751-20800 | 20801-20850 | 20851-20900 | 20901-20950 | 20951-21000 | 21001-21050 | 21051-21100 | 21101-21150 | 21151-21200 | 21201-21250 | 21251-21300 | 21301-21350 | 21351-21400 | 21401-21450 | 21451-21500 | 21501-21550 | 21551-21600 | 21601-21650 | 21651-21700 | 21701-21750 | 21751-21800 | 21801-21850 | 21851-21900 | 21901-21950 | 21951-22000 | 22001-22050 | 22051-22100 | 22101-22150 | 22151-22200 | 22201-22250 | 22251-22300 | 22301-22350 | 22351-22400 | 22401-22450 | 22451-22500 | 22501-22550 | 22551-22600 | 22601-22650 | 22651-22700 | 22701-22750 | 22751-22800 | 22801-22850 | 22851-22900 | 22901-22950 | 22951-23000 | 23001-23050 | 23051-23100 | 23101-23150 | 23151-23200 | 23201-23250 | 23251-23300 | 23301-23350 | 23351-23400 | 23401-23450 | 23451-23500 | 23501-23550 | 23551-23600 | 23601-23650 | 23651-23700 | 23701-23750 | 23751-23800 | 23801-23850 | 23851-23900 | 23901-23950 | 23951-24000 | 24001-24050 | 24051-24100 | 24101-24150 | 24151-24200 | 24201-24250 | 24251-24300 | 24301-24350 | 24351-24400 | 24401-24450 | 24451-24500 | 24501-24550 | 24551-24600 | 24601-24650 | 24651-24700 | 24701-24750 | 24751-24800 | 24801-24850 | 24851-24900 | 24901-24950 | 24951-25000 | 25001-25050 | 25051-25100 | 25101-25150 | 25151-25200 | 25201-25250 | 25251-25300 | 25301-25350 | 25351-25400 | 25401-25450 | 25451-25500 | 25501-25550 | 25551-25600 | 25601-25650 | 25651-25700 | 25701-25750 | 25751-25800 | 25801-25850 | 25851-25900 | 25901-25950 | 25951-26000 | 26001-26050 | 26051-26100 | 26101-26150 | 26151-26200 | 26201-26250 | 26251-26300 | 26301-26350 | 26351-26400 | 26401-26450 | 26451-26500 | 26501-26550 | 26551-26600 | 26601-26650 | 26651-26700 | 26701-26750 | 26751-26800 | 26801-26850 | 26851-26900 | 26901-26950 | 26951-27000 | 27001-27050 | 27051-27100 | 27101-27150 | 27151-27200 | 27201-27250 | 27251-27300 | 27301-27350 | 27351-27400 | 27401-27450 | 27451-27500 | 27501-27550 | 27551-27600 | 27601-27650 | 27651-27700 | 27701-27750 | 27751-27800 | 27801-27850 | 27851-27900 | 27901-27950 | 27951-28000 | 28001-28050 | 28051-28100 | 28101-28150 | 28151-28200 | 28201-28250 | 28251-28300 | 28301-28350 | 28351-28400 | 28401-28450 | 28451-28500 | 28501-28550 | 28551-28600 | 28601-28650 | 28651-28700 | 28701-28750 | 28751-28800 | 28801-28850 | 28851-28900 | 28901-28950 | 28951-29000 | 29001-29050 | 29051-29100 | 29101-29150 | 29151-29200 | 29201-29250 | 29251-29300 | 29301-29350 | 29351-29400 | 29401-29450 | 29451-29500 | 29501-29550 | 29551-29600 | 29601-29650 | 29651-29700 | 29701-29750 | 29751-29800 | 29801-29850 | 29851-29900 | 29901-29950 | 29951-30000 | 30001-30050 | 30051-30100 | 30101-30150 | 30151-30200 | 30201-30250 | 30251-30300 | 30301-30350 | 30351-30400 | 30401-30450 | 30451-30500 | 30501-30550 | 30551-30600 | 30601-30650 | 30651-30700 | 30701-30750 | 30751-30800 | 30801-30850 | 30851-30900 | 30901-30950 | 30951-31000 | 31001-31050 | 31051-31100 | 31101-31150 | 31151-31200 | 31201-31250 | 31251-31300 | 31301-31350 | 31351-31400 | 31401-31450 | 31451-31500 | 31501-31550 | 31551-31600 | 31601-31650 | 31651-31700 | 31701-31750 | 31751-31800 | 31801-31850 | 31851-31900 | 31901-31950 | 31951-32000 | 32001-32050 | 32051-32100 | 32101-32150 | 32151-32200 | 32201-32250 | 32251-32300 | 32301-32350 | 32351-32400 | 32401-32450 | 32451-32500 | 32501-32550 | 32551-32600 | 32601-32650 | 32651-32700 | 32701-32750 | 32751-32800 | 32801-32850 | 32851-32900 | 32901-32950 | 32951-33000 | 33001-33050 | 33051-33100 | 33101-33150 | 33151-33200 | 33201-33250 | 33251-33300 | 33301-33350 | 33351-33400 | 33401-33450 | 33451-33500 | 33501-33550 | 33551-33600 | 33601-33650 | 33651-33700 | 33701-33750 | 33751-33800 | 33801-33850 | 33851-33900 | 33901-33950 | 33951-34000 | 34001-34050 | 34051-34100 | 34101-34150 | 34151-34200 | 34201-34250 | 34251-34300 | 34301-34350 | 34351-34400 | 34401-34450 | 34451-34500 | 34501-34550 | 34551-34600 | 34601-34650 | 34651-34700 | 34701-34750 | 34751-34800 | 34801-34850 | 34851-34900 | 34901-34950 | 34951-35000 | 35001-35050 | 35051-35100 | 35101-35150 | 35151-35200 | 35201-35250 | 35251-35300 | 35301-35350 | 35351-35400 | 35401-35450 | 35451-35500 | 35501-35550 | 35551-35600 | 35601-35650 | 35651-35700 | 35701-35750 | 35751-35800 | 35801-35850 | 35851-35900 | 35901-35950 | 35951-36000 | 36001-36050 | 36051-36100 | 36101-36150 | 36151-36200 | 36201-36250 | 36251-36300 | 36301-36350 | 36351-36400 | 36401-36450 | 36451-36500 | 36501-36550 | 36551-36600 | 36601-36650 | 36651-36700 | 36701-36750 | 36751-36800 | 36801-36850 | 36851-36900 | 36901-36950 | 36951-37000 | 37001-37050 | 37051-37100 | 37101-37150 | 37151-37200 | 37201-37250 | 37251-37300 | 37301-37350 | 37351-37400 | 37401-37450 | 37451-37500 | 37501-37550 | 37551-37600 | 37601-37650 | 37651-37700 | 37701-37750 | 37751-37800 | 37801-37850 | 37851-37900 | 37901-37950 | 37951-38000 | 38001-38050 | 38051-38100 | 38101-38150 | 38151-38200 | 38201-38250 | 38251-38300 | 38301-38350 | 38351-38400 | 38401-38450 | 38451-38500 | 38501-38550 | 38551-38600 | 38601-38650 | 38651-38700 | 38701-38750 | 38751-38800 | 38801-38850 | 38851-38900 | 38901-38950 | 38951-39000 | 39001-39050 | 39051-39100 | 39101-39150 | 39151-39200 | 39201-39250 | 39251-39300 | 39301-39350 | 39351-39400 | 39401-39450 | 39451-39500 | 39501-39550 | 39551-39600 | 39601-39650 | 39651-39700 | 39701-39750 | 39751-39800 | 39801-39850 | 39851-39900 | 39901-39950 | 39951-40000 | 40001-40050 | 40051-40100 | 40101-40150 | 40151-40200 | 40201-40250 | 40251-40300 | 40301-40350 | 40351-40400 | 40401-40450 | 40451-40500 | 40501-40550 | 40551-40600 | 40601-40650 | 40651-40700 | 40701-40750 | 40751-40800 | 40801-40850 | 40851-40900 | 40901-40950 | 40951-41000 | 41001-41050 | 41051-41100 | 41101-41150 | 41151-41200 | 41201-41250 | 41251-41300 | 41301-41350 | 41351-41400 | 41401-41450 | 41451-41500 | 41501-41550 | 41551-41600 | 41601-41650 | 41651-41700 | 41701-41750 | 41751-41800 | 41801-41850 | 41851-41900 | 41901-41950 | 41951-42000 | 42001-42050 | 42051-42100 | 42101-42150 | 42151-42200 | 42201-42250 | 42251-42300 | 42301-42350 | 42351-42400 | 42401-42450 | 42451-42500 | 42501-42550 | 42551-42600 | 42601-42650 | 42651-42700 | 42701-42750 | 42751-42800 | 42801-42850 | 42851-42900 | 42901-42950 | 42951-43000 | 43001-43050 | 43051-43100 | 43101-43150 | 43151-43200 | 43201-43250 | 43251-43300 | 43301-43350 | 43351-43400 |
курсовая скачать, темы курсовых работ, скачать рефераты,
реферати, скачати реферат, курсовая бесплатно,
© 2007-2009 vbs.com.ua | Создание сайта - vbs.com.ua