От партнеров

Заказать работу

От партнёров


Счетчики
    Желаете получить информацию о том, где можно найти и СКАЧАТЬ не отходя от своего компьютера бесплатные журналы, обзоры, научные и аналитические статьи, статистические данные, книги, учебники, официальные документы государственных органов? Тогда воспользуйтесь нашим новым сервисом "Полезная ссылка"!

    Как это работает? Очень просто! Вы получаете полезную ссылку, нажав на которую, скачиваете документ с первоисточника в электронном виде.

Поиск рефератов на Linksdir.com.ua!
Раздел

Научные статьи и авторефераты диссертаций по математике и техническим наукам

Название

Розроблення способів очищення сиропу, жовтого цукру та його клеровок у бурякоцукровому виробництві

Розроблення способів очищення сиропу, жовтого цукру та його клеровок у бурякоцукровому виробництві : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Д.В. Бібік; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2009. — 19 с. — укp.
Описание         Розв'язано науково-прикладну задачу підвищення ефективності очистки сиропу, жовтого цукру та його клеровок з застосуванням фізико-хімічних методів інтенсифікації технологічного процесу. Науково обгрунтовано механізм дії адсорбенту - дефекосатураційного осаду у разі очистки сиропу з клеровкою. Вдосконалено технологію афінації жовтого цукру та приготування й очистки клеровки. Розроблено спосіб одержання сухого активованого дефекосатураційного осаду як адсорбента підвищеної адсорбційної здатності, який передбачає його зберігання, транспортування та автоматичне дозування. Наведено спосіб приготування клеровок жовтих цукрів на основі сиропу після третього корпусу випарної установки, що зумовлює зниження витрат енергетичних ресурсів. На базі розробленого способу приготування клеровки жовтого цукру сиропом та способу очистки клеровки та сиропу дефекосатураційним осадом запропоновано технологічну схему зниження забарвленості сиропу з клеровкою. Створено спосіб афінації жовтого цукру другої та третьої кристалізації другим відтоком першого утфеля, який збезпечує підвищення виходу білого цукру.
Добавлено2010-05-07 02:42:15

Также Вы можете заказать реферат или курсовую работу на тему «Розроблення способів очищення сиропу, жовтого цукру та його клеровок у бурякоцукровому виробництві

Заказать новый реферат на тему «Розроблення способів очищення сиропу, жовтого цукру та його клеровок у бурякоцукровому виробництві»

Смотревшие данный материал также интересовались рефератами и курсовыми работами:

    © 2007-2018 vbs.com.ua