От партнеров

Заказать работу

От партнёров


Счетчики
    Желаете получить информацию о том, где можно найти и СКАЧАТЬ не отходя от своего компьютера бесплатные журналы, обзоры, научные и аналитические статьи, статистические данные, книги, учебники, официальные документы государственных органов? Тогда воспользуйтесь нашим новым сервисом "Полезная ссылка"!

    Как это работает? Очень просто! Вы получаете полезную ссылку, нажав на которую, скачиваете документ с первоисточника в электронном виде.

Поиск рефератов на Linksdir.com.ua!
Раздел

Научные статьи и авторефераты диссертаций по гуманитарным наукам

Название

Режими тренувальних навантажень, спрямовані на розвиток стійкості реакцій аеробного енергозабезпечення у кваліфікованих спортсменів у веслуванні академічному

Режими тренувальних навантажень, спрямовані на розвиток стійкості реакцій аеробного енергозабезпечення у кваліфікованих спортсменів у веслуванні академічному : автореф. дис... канд. наук з фіз. виховання і спорту: 24.00.01 / О.М. Русанова; Нац. ун-т фіз. виховання і спорту України. — К., 2009. — 20 с. — укp.
Описание          Теоретично й експериментально обгрунтовано режими тренувальних навантажень для розвитку стійкості реакцій аеробного енергозабезпечення, підвищення рівня працездатності веслярів у процесі подолання другої половини змагальної дистанції. Визначено модельні характеристики та типологічні особливості стійкості реакцій аеробного енергозабезпечення, що є підгрунтям для формування спеціалізованої спрямованості тренувального процесу кваліфікованих спортсменів у веслуванні академічному. За результатами проведених досліджень удосконалено спеціалізовані засоби тренування, спрямовані на розвиток стійкості реакцій аеробного енергозабезпечення за умов навантажень субмаксимальної потужності в циклічних видах спорту.
Добавлено 2010-05-07 00:44:00

Также Вы можете заказать реферат или курсовую работу на тему «Режими тренувальних навантажень, спрямовані на розвиток стійкості реакцій аеробного енергозабезпечення у кваліфікованих спортсменів у веслуванні академічному

Заказать новый реферат на тему «Режими тренувальних навантажень, спрямовані на розвиток стійкості реакцій аеробного енергозабезпечення у кваліфікованих спортсменів у веслуванні академічному»

Смотревшие данный материал также интересовались рефератами и курсовыми работами:

    © 2007-2016 vbs.com.ua